Mood

Mijn website start met een moodboards over mij, dus over Sharon. Het laat zien wie ik ben, wat ik doe, waar ik mijn inspiratie vandaan haal en waar ik van hou. Dit alles zie je terug in mijn leven en mijn werk. Als ik niet werk ben ik vaak met mijn gezin in de natuur te vinden, het bos, maar ook het water is een belangrijk element in ons leven. We zeilen graag door Griekenland en zouden het liefst ooit nog eens een zeilreis om de wereld maken, maar zijn stiekem ook te erg verliefd op ons huisje.

Naast mijn enorme passie voor alles wat met design te maken heeft hou ik van mode, theater, films, fotografie en kunst. Ooit wilde ik ballerina/danseres worden en die liefde en bewondering is er nog steeds. Het alsmaar doorgaan, trainen en oefenen tot in perfectie zit er nog steeds in. Een klus moet af en het liefst snel en goed, met als gevolg…nachten doorwerken. Als de klant dan tevreden is en ik het eindresultaat in handen heb of gerealiseerd zie, dan klinkt in dit beroep helaas geen applaus, maar is de kick bijna net zo groot.

De visuals voor mijn moodboard zijn beelden van Pinterest, stockbank of eigen werk/foto’s. De credits kun je bij mij opvragen en zijn puur als sfeerimpressie gebruikt en moeten niet los van elkaar gezien worden.

Style is a way to say who you are without having to speakRachel Zoe

×

Comments are closed.