sugar_coated_world.jpg

Sugar coated world

Vanmorgen werd ik wakker in a sugar coated world. Het zonnetje scheen en de wereld was even wit. Na een drukke week zou ik, ondanks kou, even gaan roeien, maar helaas werd dit afgeblazen i.v.m. kou en ijsdeeltjes in het water waardoor er niet geroeid mocht worden. Hup, dan maar even de natuur in met hond. Even je gedachten op een rijtje en heerlijk in alle rust genieten. Wat een inspiratie, wat een rijkdom om op loopafstand dit soort plaatjes te mogen maken en beleven.

Deze inspiratie neem ik voor volgende week weer mee. Er ligt een leuke opdracht voor een transparante uitnodiging waar ik zeker iets met ‘dekwit’ mee ga doen. En misschien start ik na deze blog wel meteen met schetsen, nu ik weer vol met ideeën zit.

Er staan ook weer drie afgeronde opdrachten in mijn portfolio waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Ik hem me voorgenomen echt vaker te bloggen, tenslotte is dit ook het advies naar mijn klanten. Je website blijft actueel, je kunt wat extra informatie over jezelf en projecten kwijt en je kunt meteen linken op social media waardoor je weer verkeer krijgt naar je website. Dus…eerst inspiratie opdoen, genieten en bloggen geblazen komende tijd!

×

Comments are closed.